دوربین مداربسته چیست؟
دوربین مداربسته یا CCTV نوعی از دوربینها هستند که جهت نظارت بر اماکن (داخل و خارج اماکن) مورد استفاده قرار میگیرند.
بررسی
نگاهی به تاریخچه
برای اولین بار این دوربینها در سال 1913 توسط فردی به نام والتر در آمریکا رونمایی شد. جالب است بدانید این نوع دوربینها تا قبل از سال 1942 میلادی بدون استفاده بودند. سپس ارتش نازیها در جنگ جهانی دوم، جهت بررسی مسیر پرتاپ موشکهای خود، از نوع خاصی از این دوربینها استفاده کرد که ساختار این دوربینها تماما آنالوگ بود. در بازار امروز دسترسی به این نوع دوربینها به حداقل رسیده و امروزه بیشتر از نوع دیجیتال و تحت شبکه جهت استفاده در اماکن استفاده میشود.
به طور کلی، نظارت بر اموال، دارایی، کسب و کار و … ، امروزه تبدیل به یکی از مهمترین دغدغههای افراد شده؛ چراکه افراد نیاز به محافظت از دستمایه یک عمر تلاش خود دارند.
به همین جهت باتوجه به شناخت یک نیاز جدید، جای کسب و کاری جدید جهت رفع این نیاز وجود داشت.
همان طور که در تاریخچه دوربین مدار بسته مطالعه کردیم، در ابتدا این دوربینها جهت استفاده ارتش آلمانها در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت.
سپس قابلیتهای مهمتر به همراه کارایی بیشتر این دوربینها شناخته شد. این قابلیتها میتوانست نیاز مردم را در راستای رفع دغدغههایشان نسبت به نگهداری دستمایهشان مرتفع نماید. به همین سبب افراد توانستند، هر لحظه و هرکجا به محل مورد نظرشان نظارت داشته باشند.
فروشگاه آژیر خطر
این نوع از دوربینها، قدیمیترین نوع دوربینهای نظارت از راه دور بودند. اما امروزه به دلیل کمبود قطعات جانبی و پایین بودن کیفیت قطعات، کمتر کسی به فکر استفاده از این دوربینها میافتد.
در بازار کنونی کشور نیز این شرایط صدق میکند. از لحاظ تامین و خرید این نوع محصولات شرایط مطلوبی وجود ندارد.
آژیر خطر نیز استفاده از این نوع دوربین را به هیچ وجه به شما توصیه نمیکند اما از آنجایی که تکریم حقوق مشتریان برای ما امری حیاتی است، جهت سفارش این دوربینها روی لینک زیر کلیک نمایید، در صورت موجود بودن قطعات، حتما شما را یاری خواهیم نمود.
یکی از پر استفادهترین دوربینهای نظارت از راه دور حال حاضر در بازار جهانی و بازار ایران، دوربینهای دیجیتال هستند که اغلب با نامهای HD و AHD شناخته میشوند.
این نوع دوربینها برای فواصل طولانی مورد استفاده قرار میگیرند. حداکثر تا 200متر قابلیت ساپورت تصاویر را دارا هستند. تمامی تصاویر ضبط شده از سوی دوربینها در دستگاه Digital Video Recorder یا همان DVR ثبت میگردد.
هزینه این نوع دوربینها برای مشتریان به صرفه بوده و از این جهت به انتخاب اول مشتریان تبدیل میشود.
در این ساختار، دوربینهای Bullet (دوربینهای کلاهکدار ) و دوربینهای DOM (دورینهای گرد ) قابل استفاده اند.
دوربینهای تحت شبکه یا IP، قابلیتهای بسیار بیشتری نسبت به دوربینهای دیجیتال داشته و با حداقل زیر ساخت، بالاترین کیفیت را با بیشترین امکانات به شما ارائه میدهند.
دوربینهای تحت شبکه ( یا IP ) توسط Switch (سوییچ ) به Network Video Recorder یا همان NVR متصل میشوند. به همین جهت، امکان اتصال دوربینهای بیشتر و شخصی سازی تنضیمات هر دوربین را در هنگام نصب ( تنظیماتی نظیر FPS، دید در شب و … ) دارا هستند.
اگر قصد دارید نصب دوربین، داخل کار باشد ( یعنی از داخل دیوارها یا سقف مکان کابل کشی صورت گیرد )، دوربینهای IP بهترین انتخاب برای شماست.